De Klussenier Henk Kraak

De Klussenier Henk Kraak
De Klussenier Henk Kraak

Kersengaard 80
3206 NK Spijkenisse

Dien uw aanvraag in »

0181 84 97 72
06 1435 9246
h.kraak@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 24445481

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Ik ben de Klussenier Henk Kraak en vorm met mijn vriendin Venessa en ons dochtertje een gezinnetje. Wij wonen in Spijkenisse. Nadat ik 11 jaar lang voor een werkgever in de bouw had gewerkt, ben ik een aantal jaren geleden als zelfstandig ondernemer gaan werken onder de vlag van De Klussenier. Ik vind het uitdagend om op deze manier mijn boterham te verdienen.

Mijn grootste hobby is voetbal en velen kennen mij ook als keeper van VV Spijkenisse. Ik word vaak gezien als een nette, beschaafde, beetje bescheiden vakman, die met veel enthousiasme werkt. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om bij klanten een mooie badkamer of toilet te realiseren. Ook voor u kan ik zo’n mooie nieuwe badkamer creëren. Ik kan het project van het begin tot het eind begeleiden. Eventueel kan ik met u mee naar de showroom om het materiaal uit te zoeken. Een voordeel als u alles aan mij overlaat en laat regelen, is dat alles dan in een hand is, de verantwoordelijkheid voor het hele project ook geheel bij mij ligt en dat dit voor u als klant een stuk “Vertrouwd Verbouwen” betekent.

Daarnaast ben ik erkend Velux dakvenster specialist. Velux heeft meer dan alleen het standaard dakraam. Er zijn bijvoorbeeld ook complete daglichtsystemen en lichtkoepels. Hierover kan ik u vakkundig informeren. Ik ben, zoals alle Klusseniers, allround en kan u vanzelfsprekend met nog veel meer van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan allerlei werkzaamheden in en om het huis. Dus het plaatsen van een tuinhuisje, straatwerk, maar ook elektra en loodgieterwerkzaamheden en het plaatsen van een keuken behoren tot de mogelijkheden.

Voor verdere inlichtingen of een vrijblijvende offerte kunt u mij mailen of voor direct persoonlijk contact bellen.  

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Spijkenisse voor:

  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Tegelwerk
  • Toilet renoveren of installeren
  • Dakraam plaatsen
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Zeer positief. Fijne vent. Vakwerk geleverd voor een goede prijs en een goede tijd. uit Spijkenisse

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...